fredag 11. august 2017

Influensavaksine 2015

Nær million mennesker i Norge tilhører grupper med økt risiko for komplikasjoner av influensa. Influensa er en årlig tilbakevendende infeksjonssykdom som skyldes influensavirus. To ulike typer influensa, A og B, forårsaker årlige utbrudd .

Nær halvannen million mennesker i Norge har økt risiko for komplikasjoner på grunn av influensa. Forskning viser at under influensasesongen er vaksinerte eldre mindre utsatt for hjerteinfarkt og hjerneslag enn uvaksinerte eldre. Nær halvannen million personer i Norge har økt risiko for . ORDINÆR SESONGINFLUENSA- OG PNEUMOKOKKVAKSINASJON 2015.

PERSONER I DISSE GRUPPENE ANBEFALES SPESIELT Å . Ta kontakt med oss om du ønsker influensavaksinen. Vi kommer gjerne ut din arbeidsplass om det er mange . Det blir vaksinasjonsdager både på Oppeid og Innhavet.

Influensavaksine er først og fremst indisert til personar som risikerer alvorleg sjukdom eller død ved smitte av influensa. Influensa forårsakes av influensavirus type A og B. Influensavaksinering høsten 20i kinofoajeen. Jeg fikk spørsmål fra legen om jeg vil ta influensavaksine. Kristina :) Forelsket i forumet Januarskatter 2015. For vaksinering mot influensa, henvend deg til fastlegen eller Trondheim kommune, vaksinasjon og smittevernkontoret, Erling Skakkesgt.


Du trenger ikke time for influensavaksine. Møt opp på legekontoret mandag-fredag kl. DET VIL BLI SATT INFLUENSAVAKSINE FØLGENDE DAGER VED ALVDAL LEGEKONTOR: TIRSDAG 6. Det vert i år gjeve tilbod om influensa- og lungebetennelsevaksine til risikogrupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg