onsdag 30. august 2017

Dyprens ansikt oslo

Dyprens MED maske nakkemassasje Tid: min Pris: 690- Rens, Bio Fruit. Ansikt -og nakkemassasje er inkludert i denne behandlingen. Oslo Hudpleieklinikk ble etablert 19i Oslo med klinikker i sentrum, på Majorstua og Grünerløkka og har fokus på estetisk medisinsk hudpleie .

Norge › Østlandet › OsloBufretDyprens Ansikt - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Noen som har erfaringer med dyprens, om så fra andre plasser? Med null sminke, tom bankkonto og et ufattelig rødt og hovent ansikt trasket . Gratis konsultasjon og rådgivning tilpasset dine personlige behov og ønsker.

BufretDette er en min klassisk dyprens med ansikt- skulder og nakkemassasje i tillegg. Behandlingen starter med rens etterfulgt av en peeling under damp. Videre får du vår klassiske økologiske dyprens av ansiktet sammen med en personlig hudanalyse. En behandling hvor du og din hud er i fokus, enten du trenger dyprens, glød eller lifting. I tillegg kommer massasje av ansikt og nakke med fokus på avspenning i skuldre og nakke.


Alf Bjerckes vei 2 05Oslo Postadresse: . I tillegg til en grundig dyprens av ansikt og hals former vi brynene samt spesialmaske som reduserer fine linjer og fjerning av inngrodde hår i ansikt og på hals. Deretter følger damp av ansiktet for å åpne opp porer og gjør det lettere å klemme ut urenheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg