onsdag 9. august 2017

Klør i underlivet

Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen. Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører .

Alle artikler og legesvar om kløe i underlivet. Her har vi samlet alt innhold om kløe i underlivet for deg. Sist publiserte: Behandling av bakteriell vaginose eller . Svie, kløe og irritasjon i underlivet er fryktelig plagsomt.

Noen ganger er årsaken en soppinfeksjon, mens andre ganger kommer kløen av forstyrrelser i skjedens . Hele av norske kvinner har opplevd underlivsplager som utflo kløe og svie. I rundt halvparten av tilfellene er det ikke sopp, men derimot bakteriell . For noen uker siden begynte underlivet å klø VELDIG. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden.


Opplever du at det klør og svir i underlivet? Da kan det være du har fått en soppinfeksjon. Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp, blant annet varme og . KLØE: Dersom du klør nedentil kan dette skyldes skabb. Ofte kan man plages med kløe i underlivet over lengre ti da er det viktig å vite hva .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg