onsdag 16. desember 2015

Antiseptisk krem

Desinfiserende krem ved hudinfeksjon, sår, kutt eller infisert eksem. Brulidine er et reseptfritt legemiddel som inneholder virkestoffet dibrompropamidinisetionat, . Bakteriedrepende eller antiseptiske salver anbefales for å hindre infeksjon.

Brulidine er en antiseptisk krem mot infisert eksem. Det er mye brukt som sårkrem for overflatiske hudinfeksjoner, sår og kutt. Antiseptiske kremer inneholder både fuktighetsgivende salver og. En lege kan foreskrive en antiseptisk krem ​​for en smertefull brenne eller .

Brulidine er en krem og ikke en salve, og har en lett konsistens som er . Bruk av antiseptisk krem Antiseptiske kremer, også kjent som antibiotika eller førstehjelp kremer, selges over disk. Ikke alle antiseptiske midler kan drepe bakterier, men de gjør treg deres vekst. Og Sticky flerbruks antiseptisk krem ​​- Veldig bra og effektiv krem ​​!


Antiseptiske kremer brukes til å redusere betennelse eller infeksjon forårsaket av . Antiseptisk krem eller salve inneholder soppdrepende og antibakterielle ingredienser som kjemper infeksjon i små sår. Siden katter har pels , og kan ikke bruke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg