torsdag 24. desember 2015

Hvordan få klamydia

Jeg var hos legen for dager siden og fikk høre at jeg kanskje har klamydia, men de skulle sende en prøve og få svar på den innen en uke. Man blir ikke immun mot sykdommen, så selv om man har hatt klamydia før, kan man få det på nytt. Hvilket kommunalt kontor avgjør om du kan få sosialstøtte?

Infeksjonen gir få plager, slik at mange kan gå lenge med klamydia uten at de oppdager det. Jeg lurer på hvordan selve klamydia bakterien oppstår? Klamydia kan man jo også få i hals og øyne,kan da dette smitte til kjønsorganene?


Til enhver tid har om lag av seksuelt aktive unge klamydia.

Kvinner kan få symptomer i form av utflod fra skjeden og småblødninger . Hvis kun en i et forhold får det, har personen garantert vært utro? Dere som har hatt klamydia,hvordan oppdaget dere det og hva slags. Kan man få klamydia uten at noen har hatt sex på si. Det finnes mange kjønnssykdommer og like mange myter om hvordan de sprer seg. Ettersom klamydia smitter gjennom væske, vil det også kunne smitte ved kontakt mellom kjønnsorganene, . Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge.


Hvis du har mistanke om smitte er det viktig å få diagnosen tidlig bekreftet og behandlet. Klamydia er veldig vanlig blant unge opp til år.

Uten behandling kan klamydia blant annet gi nedsatt evne til å få barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg