torsdag 24. desember 2015

Klør i skjeden

Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen. Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører .

Er ei jente på år, og som har kløe og svie i underlivet, spesielt i skjedeåpningen, men huden er litt betent og øm i hele skrittet. Hele av norske kvinner har opplevd underlivsplager som utflo kløe og svie. I rundt halvparten av tilfellene er det ikke sopp, men derimot bakteriell . En soppinfeksjon kan føre til at bakteriefloraen i skjeden påvirkes og at antallet.

De fleste kvinner opplever kløe i underlivet på et eller annet tidspunkt. Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt så. Sopp finnes normalt i skjeden hos en fjerdedel. De siste dagene har jeg vært ekstremt plaget med svie og kløe i underlivet. Omtrent halvparten av 60-årige kvinner plages med tørr skjede.


Tynn og tørr slimhinne blir lett sår og er mindre elastisk. Her finnes informasjon om problemene, og forslag om behandlingsmetoder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg