tirsdag 15. desember 2015

Stikkpille baby

Nytter ikke å gi en baby på mnd smeltetablett. De skal egentlig ikke ha de før de er ca tre år. BufretKjøp Paracet Stikkpille 125mg hos Vitusapotek, en av landets største apotekkjeder. Tilbake; Vis alle Foreldre og barn; Medlemsrabatterte produkter til baby og . Vis fullstørrelse Paracet 60mg stikkpiller 0-4mndr 10stk.


Paracet mg stikkpiller er beregnet for barn fra null til fire måneder. Stikkpiller er legemidler som innføres i endetarmen. De er godt egnet ved svelgproblem, kvalme, kramper og til barn. Det virksomme stoffet i stikkpiller er blandet . Vanligvis så skal en stikke den inn med den butte enden først, men for at det skal være så behagelig som mulig for snuppa så pleier jeg å ta . Paracet stikkpille til barn virkningstid. BufretLignendeParacet stikkpiller 125mg er smertestillende, febernedsettende stikkpiller for barn fra måneder til år.


Så små babyer skal ha 60mg Paracet, og det får du i stikkpille. Og stikkpille er veldig lett å gi en baby. Minsten går på paracet stikkpiller etter en operasjon, og nå har jeg lært hvordan det er ment at de skal gis; med den butte enden først.


Mange foretrekke å bruke stikkpiller til barn som trenger smertestillende. Stikkpiller eller mikstur anbefales generelt til de minste barna, eller også til større barn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg