tirsdag 8. desember 2015

Apotek nett

Få gode råd og handle enkelt og trygt på nett hos Apotek Norges største nettapotek. Se utvalget i nettbutikken eller finn det nærmeste av våre over 335 . BufretLignendeDiskret handel av legemidler, kosmetikk og apotekvarer.

Enkel bestilling og raske leveranser fra Norges beste nettapotek! Vi har stort utvalg i vår nettbutikk på apotekdirekte. E-apoteket er en nettbutikk for apotekvarer.


Vi selger reseptfrie legemidler og mange andre helserelaterte varer.

På legemidler er det visse begrensninger på hvor vi kan levere. Dette gjelder både reseptfrie og reseptbelagte legemidler. Boots apotek sier til Dinside at de har samme priser på nett og i butikk - så om du lurer på hvor mye du kan spare på å velge nettapotek fremfor . Nå kan du bestille apotekvarer over internett, og få varene sendt hjem i posten. Nettbutikken kan tilby et bredt sortiment av apotekprodukter til gode priser.


Diskré forpakning og 1-3dagers leveringstid. Utvalg omfatter alt du finner i et vanlig apotek + sportsvarer, sjekk selv. Oversikt over nettapotek og hvor du kan finne apotek og apotekvarer på nettet.


Informasjon om registreringsordning og oversikt over godkjente apotek.

To år etter at Stortinget sa ja til salg av reseptbelagte medisiner på nett, åpner de første nettapotekene. Det norske regelverket for legemidler krever i dag at apoteket skal være fysisk tilgjengelig for kundene om . Apotek på nett: Komplett Apotek AS ønsker å drive nettapotek i Norge, og ser samtidig på muligheten for å være legemiddelgrossist. Nettapotekene selger mest pinlige intimprodukter.


Mange er likevel ikke klar over at de kan handle reseptfrie varer på nett. Fra i dag får du kjøpt reseptbelagte midler lovlig på internett. Nystartet nettapotek håper å ta et stort jafs av apotekmarkedet.


Målet er å nå en omsetning på milliard kroner om fem år. En tur til ditt lokale apoteket for å hente ut reseptbelagte legemidler kan være både tid- og energikrevende. I hvert fall når kølappen forteller deg at det er ti andre . For å drive et nettapotek, må vi også ha et fysisk apotek.


Her er det, sier administrerende direktør Geir Eide og driftsdirektør Stig Henning . Sunnfjord apotek er et privat, frittstående apoteksystem bestående av to apotek. Sunnfjord apotek, Florø, startet driften 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg