tirsdag 8. desember 2015

Strandgaten bergen

Strandgaten er en gate i Bergen sentrum, vest for Vågen. Den starter ved Torgallmenningen og følger den østre kystlinjen til Nordnes. Strandgaten is a street in the city centre of Bergen, Norway, west of the bay of Vågen.

It starts at Torgallmenningen and follows the eastern shore of the Nordnes . Vi har bokhandler fra Alta i nord til Kristiansand i sør, men hovedtyngden av våre bokhandler ligger i Bergen, Oslo, . Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær, og en del av motekonsernet Varner-Gruppen. Carlings er et livsstilskonsept med røffe butikker, preget av de ansatte.

Selgerne er unge, rocka og motebevisste - kjent . Velkommen til Lie-Nielsen i Strandgaten 21. Vi er en familiebedrift som i over 1år har levert det mest delikate du kan tenke deg av konditorvarer til Bergens . Brilleland Strandgaten tilbyr alt innen briller, solbriller, kontaktlinser og. Bergens eldste handlegate: Gågaten i Bergen.

Jeg er jo subjektiv, men dette er det mest profilerte hjørnene mot handel i Bergen. Det går mot Torgallmenningen, mot Strandgaten og også mot . Strandgaten, fra Småstrandgaten til Nordnesgaten; gammelt gatenavn, offisielt stadfestet 1857. Gaten er vedtatt forlenget til Nordnesparken . Kiwi Strandgaten Bergen - Strandgaten 20 BERGEN 5004.


Strandgaten man-ons; 10-2 tor-lør 10-0 søn; 12-2 70. Dette er en fetevarebutikk med lett servering fra kl 08. Her får du “Colonialen-blingser”, salater, pizzaer og planker med deilige oster og spekemat. Kontaktinformasjon for Ark Strandgaten Bergen Bergen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Du finner oss i Strandgaten 22 like ved Tollbodallmenningen. Instituttet har fysioterapeuter med driftsavtale med Bergen kommune. Strandgaten er en av Bergens hovedsentrumsgater. Ved rehabiliteringen ble gatetverrsnittet justert slik at fortauene ble vesentlig bredere . THW-kjeden - og en av salonger i Bergen Sentrum.


Vi tilbyr alle typer hårbehandling i våre moderne salonger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg