onsdag 16. desember 2015

Hiv symtomer

De fleste som smittes, får milde symptomer ca. Etter det kan det gå minst år før symptomer dukker opp igjen. Aids er diagnosen som brukes ved langtkommet hiv-infeksjon. Les om symptomer, forebygging og det å leve med hiv.


Hiv-infeksjon kan utvikle seg videre til aids, en livstruende sykdom som karakteriseres av immundefekter, stadige infeksjoner, utvikling av kreft og symptomer fra . De fleste som har hiv har blitt smittet ved ubeskyttet sex med en person som er. Smittede får sjelden symptomer, og det er derfor ikke mulig å vite om man er . Her finner du ofte stilte spørsmål og svar om hiv og aids, hvordan det smitter,. Vis større bildeOmkring halvparten av dem som blir smittet med hiv, får 1-uker etter smitten symptomer som ligner influensa eller kyssesyke. I likhet med alle andre virus, har heller ikke HIV noe selvstendig stoffskifte, og HIV må.


Men selv om man ikke har symptomer, kan man fortsatt smitte andre. Det finnes flere stadier av symptomer etter smitte med hiv. Hvert av symptomene kan i seg selv være uttrykk for andre sykdommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg