onsdag 9. desember 2015

Smerter i endetarm

Endetarmen består av den nederste delen av tykktarmen (rektum) og utførselskanalen. Det betyr at smerter kun kommer fra den ytterste delen av analkanalen . Det er for det første viktig å bli klar over hvor smertene egentlig kommer fra.

Enkelte tilstander sitter i selve endetarmsåpningen. Det er neppe tvil om at hyppigheten av kreft i tykktarmen og endetarmen henger. Har du trykkende smerter og kanskje utfylling til høyre i maven, kan det være . Den siste uken har jeg fått det to ganger, med dagers mellomrom.

Det er krampeliknende smerter i endetarmen, uten bakenforliggende eller utløsende årsak, på samme måte som senestrekk i beina o. Det kan være en slags krampe i endetarmen, evt. Smerter i endetarm - Åpent foruminnlegg14. Smerter i rektum - Allmennmedisininnlegg22. Endetarmssykdommer, sykdommer som forekommer i endetarmen.


Dette kan føre til både smerter, sårdannelse og problemer med . Kramp anus er et relativt ukjent fenomen. Når anus krampe du har smerter og kramper rundt anus eller endetarm. Men under lap fant de endometriose, da mellom livmor og endetarm.

Så dette er like typiske plager, som at noen sliter med smerter når de . Smerter ved avføring kan skyldes mange ulike sykdommer eller tilstander. Store smerter nede i magen og bak i endetarmen. Noen pasienter blir slappe og blodfattige, får dulme smerter og diaré. I nederste delen av endetarmen, i endetarmsåpningen, finnes det små knuter.


Kulen kan være svært smertefull når den er fylt med blod og mulig er betent. De fleste tilfellene av kreft i tykktarm og endetarm oppstår uten at det er noen kjent . Smerterne sidder oftest i området mellem penisroden og endetarmen. De kan stråle ud til pungen, lysken, ryg eller mave.


Diffuse smerter er gjerne et sent fenomen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg