onsdag 30. desember 2015

Tegn på bihulebetennelse

Typiske symptomer ved akutt bihulebetennelse er tett nese, smerter eller trykk over øynene eller i kinnet, og tannpine. I noen tilfeller kan man også ha feber og . BufretLignendeDersom du har hatt en forkjølelse og symptomene blusser opp igjen, blir kraftigere eller vedvarer.

Dette kan være et tegn på bihulebetennelse. Bihulebetennelse gir betente og hovne bihuler, og oppstår ofte etter en forkjølelse. Vanlige symptomer er feber, smerter i panne, tenner og kinn.


Bihulebetennelse gir ofte symptomer som ansiktssmerter og nesetetthet.

BIHULEBETENNELSE: Tett nese og ansiktssmerter kan være tegn på. Bihulebetennelse er en betennelse i ett eller flere av de hulrommene i som ligger i kontakt med nesehulen. I sjeldne tilfeller kan bihulebetennelse gi alvorlige infeksjoner av hjerne og øyne, noe som krever rask behandling.


Tegn på dette kan være sterke smerter bak . Legen vil ofte ta blodprøver, de kan fortelle om det er tegn på at det er bihulebetennelse, og om betennelsen skyldes bakterier. Hvis forkjølelsen er i ferd med å avta, men symptomene plutselig blusser opp igjen, kan dette være tegn på en begynnende bihulebetennelse. Bihulebetennelse, akutt eller kronisk betennelse i en eller flere av nesens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg