torsdag 17. desember 2015

Hva hjelper mot oppblåst mage

Dersom du er mye plaget, og ingenting du gjør ser ut til å hjelpe, bør du kontakte. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til . PubMed Health: Abdominal bloatingRåd mot oppblåsthet - Lommelegen.

Jeg er så utrolig plaget med oppblåst mage, og begynner å bli fryktelig lei av dette, har du. Med andre or det kan hjelpe mot luftplager å ikke ha for mange av disse grønnsakene i . Og lurer du på hva det er i kostholdet ditt som jevnlig gir deg en. Noen sliter med oppblåst mage hele tiden, etter måltider eller når de er stresset.

For mange kan det derfor hjelpe å spise mindre men flere måltider i løpet av . Mat som bananer og poteter hjelper kroppen med å bli kvitt overflødig vann, noe som krymper midjen din. Vann er det beste mot tørste - og oppblåst mage. Men dette handler jo ikke bare om hva du bør spise – det finnes . Denne skal drikkes hver kveld som behandling mot oppblåst mage, sier leseren. Det sies at å spise mandler kan hjelpe til med å bli kvitt en oppblåst mage. Her finner du informasjon om plagene og gode råd som hjelper.


For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet og smerter. Les mer om hva du kan prøve for å bli bedre, og når det er hensiktsmessig å kontakte legen.

Når vi har oppblåst mage, kan dette skyldes luft i magen, overspising eller tegn på sykdom. Hva er årsaken til magefett og hvordan kan vi bekjempe det? Noen som vet hva som kan hjelpe mot oppblåst mage?


Mye kullsyre i magen kan føre til at du føler deg oppblåst. Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i . Hva er det egentlig som forårsaker oppblåst mage, og hvordan blir du kvitt det? Fysisk aktivitet kan hjelpe- for eksempel bare å gå en tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg