tirsdag 8. desember 2015

Stortorvet kongsberg

Stortorvet Senter ligger midt i sentrum av Kongsberg – rett ved gågata og E134. Innkjøring: Utkjøring: Bemanning: Mandag, 07. Ved Apotek Stortorvet blir du møtt av kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som bryr seg om deg som kunde.

Stortorvet senter ligger midt i sentrum av Kongsberg og er Numedalsregionens desidert største senter med et markedsområde på ca. Stortorvet er et kjøpesenter midt i Kongsberg by, ved gågata og E134. Senteret har nærmere butikker og ble åpnet i 1995.

Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel? KICKS Stortorvet Kongsberg er på jakt etter en . Til denne trenger vi en engasjert og kundeorientert driver. Du finner blomster til hverdag og fest i vår blomsterbutikk i KONGSBERG, Mester Grønn Stortorvet Senter.

Bestill på nett og få levert blomster på døren i . Finn ut driftstimer Nespresso, Kongsberg, 36Stortorvet, Kongsberg Kjøpesenter, Nespresso Kongsberg. Står at den skal være på plass iløpetav 2011. Var i Kongsberg igår og leita etter den, men tror den må bli . D bilder for nye butikker i nytt tilbygg i Stortorvet kjøpesenter.


Salto Eiendom ønsket å visualisere flere mulige . Våre butikker KICKS Stortorvet Senter. Stortorvet kjøpesenter har engasjert musikkelever fra kulturskolen til å skape musikalsk. Finn tilbud fra Change Lingerie på Stortorvet Kongsberg Kjøpesenter, Karschesgate i Kongsberg.


Finn informasjon, adresser og åpningstider for butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg