fredag 18. desember 2015

Hudutslett bilder

Klarer du å stille en diagnose ut fra bilder og symptomer? Datteren min har vært urolig i magen og har fått utslett i bleieområdet. Her er sju vanlige utslett, plager og sykdommer som kan ramme huden din.

Basaliom Den vanligste hudkrefttypen er ikke. Last ned 10Hud utslett bilder og arkivfotografier. Fotosearch - Verdens arkivfotografi - på én websideTM.


Petekkier er små røde utslett som egentlig er millimeterstore, punktformede blødninger.

De kan oppstå på grunn av visse typer medisiner eller sykdommer. Legger også ved linker under der du kan se bilder av de mulige årsakene og sammenlikne med ditt eget utslett. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Informasjon om allergiske utslett og reaksjoner i huden. Informasjon om utslett som er vanlig hos eldre.


Oslo Hudlegesenter tilbyr kort ventetid til et team av hudleger for vurdering og behandling av alle typer utslett. Hudutslett kan komme i forbindelse med infeksjoner, hudirritasjon eller allergi. Andre hudutslett kan komme av allergi overfor noe man har spist, bruk av . Her finner du bilder av ulike typer utslett.

ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er allergisk mot. Utslett er en av de vanligste årsakene til at foreldre tar med barnet sitt til legen. Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal. De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det . Medikamentelle utslett er bivirkninger ved medikamentell behandling som fører.


Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter kontakt med en brennenesle (Urtica er det latinske ordet for nesle). Sommerens utslett kan skape unødvendig frykt hos foreldre. Så dette bildet kan ligne på flåttbitt, sier spesialist i allmennmedisin Harald . Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling. Her er en oversikt over noen av de vanligste utslettene som kan oppstå hos spedbarn og barn. Blest, altså pust, fra alv betyr det egentlig.


Hudlidelser er blant de tidligste indikasjonene på at det finnes HIV i kroppen, og anses ofte som markører for sykdomsprogresjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg