mandag 21. desember 2015

K2vitamin

K-vitamin ble oppdaget for mer enn år siden av dansken Henrik Damm, som senere fikk Nobelpris for sin forskning. Han fant ut at vitaminet var essensielt for . Kvitamin bidrar til normal blodkoagulering, gjør dine blodårer glade og hjelper deg med å opprettholde ben i verdensklasse.

Om du ønsker å avslutte, fryse, endre ditt abonnement eller har spørsmål kan du kontakte oss via telefon : 815 . Hei, jeg har lest endel om kvitamin som skal være bra for forebygning mot beinkjørhet. Jeg har sett forskjelige innslag på NRK 1 . Nycoplus K2-vitamin µg bidrar til å opprettholde normal benbygning og bidrar til normal blodlevring.

Kvinnene i den aktuelle studien fikk enten placebo eller lavdose K2-vitamin (1mikrogram per dag). Tre år etter at studien startet, så forskerne . K-vitaminfamilien kan deles i to grupper; K1-vitamin og K2-vitamin. K2-vitamin er spesielt viktig for å dirigere mineralet kalsium til skjelettet, . TG Montgomery AS (KVitamin) fra , Akershus.


Bidrar til å opprettholde normal benbygning. K2-vitamin bidrar også til normal blodlevring. Tablettene er beregnet for voksne, med dosering tablett daglig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg