torsdag 17. desember 2015

Solkrem barn

Hvilken solkrem bør du velge for deg eller barna? Vi har testet nesten av kremene på markedet, og bare av disse får godkjent. Forbrukerrådet har testet av årets solkremer.


I år som i fjor er kremene undersøkt for hormonforstyrrende stoffer, allergifremkallende . Nå er sommerferien like om hjørnet og forhåpentligvis får vi masse sol og fint vær. Solkrem til ansikt og kropp med god konsistens som er lett å påføre. Når solen og sommeren kommer er solkrem et viktig middel for å beskytte barna mot UV stråler, men ikke alle solkremene til barn inneholder ingredienser som .

Solkremtesten for barn er oppdatert, og her finner du årets nye solkremer og testresultater. I tillegg til beskyttelse og smøre-egenskaper blir også kremene testet . Konklusjon: Solkrem som egner seg best til barn, som den også er beregnet på. Huden blir hvit av solkrem, men virker svært vannfast.


VERSTINGER: Solkremene på bildet er de desidert verste i testen: Dette er solkremer for barn med mistenkte hormonforstyrrende stoffer, og det . Det er spesielt uheldig at solkremer ment for barn inneholder hormonforstyrrende stoffer, i tillegg til andre kjemikalier som gir grunn til . Vår test av solkrem til barn avslører at fem av dem inneholder tvilsomme. Foreldre Barn har fått miljøorganisasjonen Grønn Hverdag til å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg