tirsdag 22. desember 2015

Røde flekker på magen

Tinea versicolor: Overfladisk soppinfeksjon som gir et brunt eller rødt flassende utslett på magen. Hva skjer hvis du plutselig begynne å se røde flekker på huden? Ikke bry deg om hva som forårsaker disse røde flekker på huden.

RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår på huden kan være kirsebærflekker, men også hudkreft, forteller . Voksne får oftest håndeksem; huden blir rø klør, det kan komme små. Det begynner som en liten rød flekk, som etter noen timer blir til en liten. Jeg har nå de siste dagene fått røde flekker på magen.

Det ser ikke ut som kviser, disse flekkene er mer lyserøde og de varierer i størrelse. Hvis huden blir rød og flasser, kan det skyldes at babyen reagerer på. Flekkene kan deretter dukke opp på halsen, på brystet, på magen og i bleieområdet. Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen. Disse utvikler seg til væskefylte blærer eller vesikler med klart innhold.


Pityriasis rosea kjennetegnes ved symmetrisk utbredelse av et utslett med svakt røde, lett skjellende, ovale flekker som måler fra få millimeter til 1-cm. Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Helse sykdom. Du får det du forsterker, ikke det du mener . Jeg har fått noen røde flekker i huden ved magen, ca cm i diameter.

Rødfargen er tydelig og ser nesten ut som små fødselsmerker. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. Dette utslettet er det vanligste utslettet hos spedbarn og . Hei, skriver her i håp om at noen kan hjelpe meg eller komme med synspunkter til meg. Har fått en merkelig flekk på magen, eller sånn 3cm . I det siste har det dukket opp en del røde prikker og små føflekker rundt omkring på kroppen min, hovedsaklig på magen.


Kvinner med små antydninger til røde områder i ansiktet før svangerskapet,. Petekkier er blødninger under huden som gir små røde utslag og oftest er helt ufarlige. Han har et par dager röde prikker på magen og skuldrene.


Røde hunder er en av de klassiske barnesykdommene med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg