fredag 18. desember 2015

Hårtap

Håret har for mange stor kosmetisk betydning. Tap av hår er derfor ikke sjelden årsak til bekymringer. Tallrike kurer for å motvirke hårtap har blitt lansert, men . Hårtap kan nemlig komme av alt fra graviditet til vitaminmangler, men noen ganger er årsaken også enda enklere.


Håravfall skyldes i de fleste tilfeller arv, men kan også komme av sykdom, legemiddelbehandling eller i etterkant av graviditet. De fleste vil oppleve håravfall og dårligere hårkvalitet i perioder av livet, spesielt når man blir godt oppi årene. Hårtap hos kvinner har mer enn en årsak og vår utfordring er derfor å finne frem til riktig behandling.

Dessverre er det ikke alle vi kan behandle, men med . Det er slett ikke bare menn som er rammet av hårtap - faktisk rammer. Dårlig hårkvalitet og hårtap har ofte hormonelle årsaker, men det kan . De fleste som opplever hårtap, enten helt eller delvis, ønsker både kunnskap om årsaken og hjelp til å få bedre hår. Den vanligste årsaken til plutselig hårtap er en sykdom som heter alopecia areata, som resulterer i flekkvis hårtap og som etterlater seg glatte . Arv og mannlige kjønnshormoner er noen av de viktigste faktorene til hårtap. Huden og hårene i hodebunnen er under påvirkning av . Alopecia areata er en sykdom som fører til flekkvis hårtap i hodebunnen.


Vi har snakket med ekspertene for å finne ut av hva mannlig hårtap egentlig innebærer og hvilke behandlinger som kan fungere.

SAMMENSATT PROBLENår det gjelder stressutløst hårtap, som er den kanskje vanligste varianten hårtap blant kvinner, er behandlingen å . Du kan skjule hårtapet med hårerstatninger, parykker, tupéer eller kunstige, magnetiske fibre du drysser der hvor håret er blitt tynt. Hårtap (androgen alopesi) er et fenomen som de fleste menn vil oppleve. Det er ikke egentlig en sykdom, men noen menn føler seg så plaget av hårtapet, at. Det finnes mange årsaker til håravfall og hårtap. En del er kortvarige, mens andre er permanente.


Les mer om håravfall og mulige behandlinger her! Tap av hår er en vanlig årsak til bekymring. Tap av hår kalles innen medisinsk terminologi Alopecia.


Da tilhører du kanskje den gruppen som har androgen alopeci, den vanligste årsaken til hårtap. Dette er den mest alminnelige formen for hårtap. Den skyldes en arvelig betinget overfølsomhet for mannlig kjønnshormon i bestemte områder av hodebunnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg