tirsdag 6. september 2016

Apotek 1

Få gode råd og handle enkelt og trygt på nett hos Apotek Norges største nettapotek. Se utvalget i nettbutikken eller finn det nærmeste av våre over 335 . Apotek er markedsnavnet for en apotekkjede på det norske markedet som eies av selskapet Apotek Gruppen AS.

I 20har kjeden har en markedsandel på . På hvert av våre apotek er vår ambisjon å være best for våre kunder. Velkommen til en hyggelig handel hos Apotek 1. Hos Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg produkter som dekker ditt behov. Her finner du pressemeldinger og annen informasjon fra Apotek 1. Vi tilbyr et mangfold av trygge produkter. I Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende selvvalg med utvalgte produkter som dekker ditt behov. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet.


Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din . Hos Apotek finn du i tillegg til legemidlar eit spennande utval produkt som dekkjer dine behov. Våre ansatte skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder. Når du har bestilt BabyBox, kan du hente den f. Apotekved å vise kvitteringen du vil få tilsendt.

Vi er et komplett apotek som tilbyr et mangfold av trygge produkter og tjenester. Vi har et stort selvvalg med et bredt utvalg av helse- og velværeprodukter. Hos Apotek på Bryn bruker vi vår kunnskap om legemidler og helse til å finne den rette løsningen tilpasset ditt behov. Apotek på Grønland Basar har de apotekvarene du trenger.


Med hovedstadens beste service og kunnskap, er det et sted alle kommer tilbake til. Apotek er først og fremst rådgiverapoteket: Lett og finne og lett å spørre. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.


Hos Apotek har vi kunnskap om hvordan kulde og tørr luft påvirker huden din. Akkurat nå har vi på en mengde gode hudprodukter til ansikt og kropp. Apotek har kort venteti stort selvvalg og velkvalifiserte fagfolk som kan gi deg gode råd.


Du kan legge igjen flergangsresepten og bestille ny ekspedering . Her finner du alle ledige stillinger Apotek finn Jobber Apotek i hele landet her, direkte linker til stillinger Apotek 1. Nordialog hjelper oss å finne gode løsninger slik at vi kan konsentrere oss om kundene, sier Ellen Karine Ous som er fag- og kvalitetsdirektør i Apotek 1. Våre ansatte ønsker gjennom sin rådgivning og oppfølging å bidra til bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg