mandag 26. september 2016

Apotek bergen sentrum åpningstider

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører Dermalogica.

Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong. Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen. Boots Apotek Bryggen har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære.


GAVEKORT kan brukes på Boots Apotek Bryggen.

Ser du etter ◴ åpningstidene til Apotek 1? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Apotek i Strandgaten i Bergen på Tiendeo. Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper,. Vitusapotek Nordstjernen - Bergen Bergen Storsenter Strømg.

Tilbud og åpningstider for Vitusapotek - Bergen Storsenter, Strømgt. Tilbud fra Boots Apotek, Tilbud Boots Apotek. Mand-lørd: 08:00-23:Sønd: 10:00-23:00. Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen (Laguneparken). I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal.


Dei gjer klar resepten din medan du ventar. De fleste butikker i Ål sentrum har slike ordinære åpningstider: - Mandag. Storsenter like utenfor Bergen, med over 1butikker og spisesteder, gratis parkering. Storsenter ligger i Åsane minutter utenfor Bergen sentrum.


Apotek Strandgaten 5 Bergen - pningstider og rabatt Aktuelle tilbu telefonnummer og pningstider for Apotek butikk i Strandgaten 58.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg