fredag 16. september 2016

Stille lungebetennelse

Lungebetennelse forårsaket av bakterien Mycoplasma pneumoniae gir litt andre symptomer, og trenger også en annen behandling enn vanlig . Som regel er lungebetennelse ufarlig, men noen ganger kan den være livstruende. Mykoplasma lungebetennelse gir andre symptomer og krever annen. I de fleste tilfeller er det ikke mulig å stille diagnosen klinisk – man må ta . En lungebetennelse som skyldes mikroorganismen Mycoplasma pneumoniea.


Den kalles ofte atypisk lungebetennelse, da man gjerne ikke får så høy feber og . Du har stille lungebetennelse, var diagnosen legen ga 17-åringen.

Stille lungebetennelse er betegnelsen på en lungebetennelse med lite symptomer. Da kan du ha atypisk lungebetennelse som skyldes Mycoplasmabakterien. Mycoplasma lungebetennelse er en lungebetennelse som skyldes bakterien.


Røntgenbilde av lungene vil stille diagnosen . Lungebetennelse er en av de vanligste lungesykdommer i Norge. Stille lungebetennelse er lungebetennelse som gir sparsomt med symptomer. Mykoplasma lungebetennelse er en lungebetennelse som gir litt andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg