tirsdag 6. september 2016

Hvor mye d vitamin

Vitamin D er fettløselig og lagres i kroppen. Det er derfor viktig at inntaket over tid ikke er for høyt. Det finnes grovt sett tre anbefalinger for hva den nedre grensen for anbefalt D-vitaminstatus bør være: i. Kronikk - Vitamin D er i vinden, og hos norske leger er det entusiasme å spore. Jeg har fått påvist D-vitamin mangel og må ta tilskudd. Problemet er at jeg får veldig mange forskjellige svar fra legekontoret på hvor mye . Helsedirektoratet økte nylig anbefalingene for inntak av vitamin i tråd med nye nordiske kostråd: For barn . Mange av de nyoppdagede helseeffektene av D-vitamin er oppsiktsvekkende for.


Hvor mye D-vitamin hadde urmenneskene ved ekvator? Og det er flere som mangler vitamin enn som har for mye. Her kan du se hvor mye vitamin D det er i alle andre slags matvarer. Hva er Symptomer på Vitamin D Overdosering?


Noen Sykdommer Forbundet Med Lave Vitamin D Nivåer 11. En fersk rapport fra Tromsø viser at for lite D-vitamin kan gi depresjon. Det er altså delte meninger om hvor mye D-vitamin man bør ta som . Kilder til vitamin D i kosten; Anbefalt daglig inntak av vitamin D; Hva skjer ved mangel på vitamin D .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg