torsdag 29. september 2016

Hvor lenge varer diare

Hvis du jobber i helsevesenet eller som kokk, kan du sannsynligvis ikke jobbe på noen dager. Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber. Virusinfeksjon i tarmen, omgangssyke, er en vanlig årsak til kortvarig diarè og.

Sykdommen varer normalt fra noen få dager til en ukes ti og den smitter lett. Omgangssyke, hvor lenge skal det vare da? Omgangssyka - hvor lenge er det vanlig med diare.


Diaré i dager - Helse - VG Nett Debattvgd.

Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignende1. Hadde jeg kunne gjort alt om igjen hadde jeg lagt meg inn etter uker, som egentlig er grensen for hvor lenge en skal gå med diaré. Avføringenes hyppighet og konsistens avhenger av hvor fort tarmen. Diaré er løs og hyppig avføring, og skyldes svært ofte virus eller bakterieinfeksjon i. Medisinene bør derfor bare brukes i situasjoner hvor det er helt nødvendig, . Oppkast går som regel over etter 1-dager, mens diaré kan vare noe lenger. Hvor lenge det går fra man er smittet til man blir syk (inkubasjonstid) avhenger av . I de fleste tilfeller kan du kurere denne typen diaré med IMODIUM, som hjelper deg med å stanse.


MYTE: Når du har diaré er det bedre å la naturen gå sin gang.

Så lenge du følger anbefalt dosering, kan IMODIUM gi rask, effektiv lindring av diaré, så forstoppelse er sjelden et problem. Til forebyggelse og behandling av diare i tilfelle, hvor det naturlige innholdet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg