fredag 30. september 2016

Kvalme svangerskap

Omtrent av gravide kvinner er plaget av kvalme under svangerskapet. Det kalles gjerne morgenkvalme, men for enkelte kan kvalmen vedvare utover dagen . Kvalme er en av de vanligste plagene i svangerskapet. Nesten åtte av ti gravide opplever kvalme.


Definisjonen av ekstrem svangerskapskvalme er vedvarende kvalme, brekninger og oppkast i svangerskapet før uke 2 som fører til redusert allmenntilstand . Rundt halvparten av alle gravide plages av kvalme, særlig om morgenen. Vanligvis dukker kvalmen opp etter en måneds tid.

Men i noen tilfeller kan kvalmen vedvare over i de siste delene av svangerskapet. Det typiske mønsteret er at kvalmen er særlig plagsom om morgenen, men . Har ikke vært kvalm i dette svangerskapet og var heller ikke det med jenta mi. Er 9+i dag og er fortsatt kvalm og kaster opp i tillegg. Ekstrem svangerskaps kvalme - Mitt svangerskap - Forum - Klikk.


Dere som var mye kvalme i ett eller flere svangerskap. Hvorfor blir man kvalm når man er gravid? Legen har sagt at kvalmen er et godt tegn på at alt står bra til. Det finnes hjelp mot svangerskapskvalmen30.


Det finnes råd som kan hjelpe mot kvalme når du er gravid. Og hjelper ingen av disse, bør du oppsøke lege. Kvalme i svangerskapet er ganske vanlig, men er sjeldent farlig for deg eller barnet.


Noen dager med kvalme er overkommelig, men når det fortsetter i flere måneder kan det bli et betydelig problem. Da er det fort gjort å slenge seg ned på sofaen . Legemidler i praksis - – av alle gravide får kvalme og brekninger under svangerskapet, og svangerskapskvalme blir gjerne betraktet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg