torsdag 29. september 2016

Svie underlivet

Er ei jente på år, og som har kløe og svie i underlivet, spesielt i skjedeåpningen, men huden er litt betent og øm i hele skrittet. Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt så er det. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet.

En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller. Noen kan oppleve lett svie ved bruk av kremen, men dette er kun . Jeg har også i det siste merket en ekkel svie i underlivet. Svie, kløe og irritasjon i underlivet er fryktelig plagsomt.

Noen ganger er årsaken en soppinfeksjon, mens andre ganger kommer kløen av forstyrrelser i skjedens . Mer enn én av tre kvinner vil oppleve smerter og ubehag i underlivet. Pleie og vask av underlivet må gjøres skånsomt for å ikke irritere slimhinnene. Hvis normalfloraen forstyrres, vil man kunne . De vanligste symptomene er kløe eller svie i underlivet og vaginal utflod.


Samtidig vulvitt er vanlig, og enkelte har . Smerter, svie, kløe og dårlig lukt er underlivsplager du skal gå til legen med. Sannsynligvis er det underlivssopp eller løpske bakterier, men det . Svie, eller en brennende følelse i underlivet er en vanlig underlivsplage.

Lær mer om årsaker og mulige behandlinger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg