tirsdag 6. september 2016

Hva er b12

Kjøtt, ost og melk er gode kilder til vitamin B12. Mangel på vitamin Bkan skyldes utilstrekkelig inntak via kostholdet, eller. B12-vitamin har betydning for omsetningen av fett og de aminosyrer som utgjør proteinets bestandeler.

Vitamin Ber ett av de vannløselige B-vitaminene og finnes i flere former under samlenavnet kobalaminer. Vitamin Ber nødvendig for at kroppen skal . B12-vitamin er viktig for både nervesystemet og immunforsvaret. Dette vitaminet finnes bare i animalske matvarer, og derfor må særlig .

B12-MANGEL: Det er svært viktig å oppdage og behandle de bakenforliggende årsakene til B12-mangel. Ber på mange måter et spesielt vitamin. Hva skjer hvis mann har for mye Bi kroppen? Vitamin Bbehøves for mange av kroppens viktige funksjoner, blant annet i produksjonen av røde blodlegemer og cellenes energiomsetning.


Vitamin Ber et vitamin som du trenger for å holde deg frisk. Det finnes hovedsakelig i animalske produkter som kjøtt, fisk, melk, . Men vitamin Ber jo vannløslige vitaminer hvor det som er for mye blir skilt ut i urinen. Mangel på Bkan få alvorlige konsekvenser.


Hva gjør du når samlivsbruddet havner i retten?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg