mandag 19. september 2016

Misfargede tenner

Misfarging på tennene er svært vanlig, og mange ønsker å få hvitere tenner. Det finnes flere produkter man kan prøve for å få fjerne misfargingen. Misfarging på tennene er noe mange opplever at de har.

Visste du at det å spise epler og gulrøtter kan vaske bort flekker på tennene dine? Eller at bakepulver kan slipe bort litt misfarging? Kaffe, te, rødvin, juice og bær setter over tid farge på tennene.


Tobakk er en av verstingene når det gjelder misfarging av tenner.

Du drømmer om hvite tenner, og har kanskje bestemt deg for å droppe kaffen, brusen og røyken. Du pusser tennene dine regelmessig og går . Det er viktig at du tar vare på tennene dine. Ikke bare er det ekstremt dyrt å droppe tannlegebesøket, men tennene dine blir også veldig raskt . Hva kan man gjøre med svarte misfarginger? Det er en vanlig misforståelse at gule tenner kan børstes hvite. Det kan for øvrig også være andre grunner til misfargingen, som sykdommer, . I dag vet de fleste at kaffe og te misfarger tennene, men det finnes også andre ting som kan gjøre tennene mørkere.


Misfargede tenner kan forårsakes av mat og drikke, men dette kan også være medfødt.

Du forteller at kjæresten din har misfargede tenner på grunn av rusmisbruk. Men du sier ikke noe om hva din kjæreste har brukt eller hvor lenge han har brukt . Hjemmebleking av tennene er forbudt, men det finnes fremdeles en ganske enkel måte for å unngå brune tenner. Blek tennene dine hjemme med profesjonell tannbleking fra Dentway.


Vi behandler dine misfargede tenner med garantert resultat. Fargen på tennene dine kommer i stor grad fra fargen på tannbeinet og tykkelsen på tannemaljen. Den opprinnelige fargen på tennene dine er arvelig.


Har alltid hatt forholdsvis gule tenner, men de har ikke vært spesielt stygge. Selvfølgelig blir tennene lettere misfarget når man bruker snus. Mange lider av misfargede tenner og stadig flere synes de har gule tenner. Før og etter behandling med keramiske skalfasetter.


Før og etter bleking, samt bytte av gamle fyllinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg