tirsdag 13. september 2016

Luft i magen barn

I noen situasjoner kan luft som du ikke kan slippe ut, forårsake intense, kortvarige. Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Vondt i magen kan skyldes helt ufarlige ting som at barnet har spist for lite eller for mye.

Luft i magen, for spedbarn kan kolikk være en årsak. Mange veksler i perioder mellom løs og hard mage uten at det er grunn til bekymring, og noen ganger har barn mer luft i magen på samme måte som hos oss . Noe vi burde tenkt på før da faren hans var veldig dårlig i magen som barn og i voksen alder ikke tåler ren melk. Til dere med barn som har mye vondt i magen!


Gutten min på mnd får så mye luft i magen på natta - Småtroll 0. Foreldre › Helse › Sliter barnet ditt med oppblåst mage? Hun sier at på samme måte som for voksne kan det være flere årsaker til luft i magen hos barn. Noen får det fordi de svelger mye luft når de . Plages du av mye luft i magen, bør du holde deg unna denne maten.


Av den grunn bør du være litt forsiktig med sukkeralkoholer til barn. Hos noen fører det også med seg diaré, luftsmerter eller treg avføring. Dersom ditt barn klager over vondt i magen skal du ta det på alvor.


Kraftige magesmerter hos barn kan ha mange forskjellige årsaker, både.

Jeg er en jente på år, som i det siste har slitt litt med luft i magen, . Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Dersom barnet har tegn til forstoppelse, kan dette gi luftplager og mageknip. Dere kan lese om dette på nettsiden under Sykdommer og Symptomer: Vondt i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg