tirsdag 13. september 2016

Storbyferie med barn

Jeg skal ikke nedvurdere barns interesse for kunst, men Firenze er mer en by for. Edinburgh er en spennende by for barn, med mange familievennlige ting å gjøre, sier Vagabond-redaktøren. Storbyferie trenger ikke utelukke badeferie.

Det er smart å sjekke dybden på forhånd så du får et basseng tilpasset alderen på barnet. En storbyferie behøver ikke å være synonymt med shopping, mye folk og besøk på. En storbyferie kan være et bra alternativ også når du reiser med små barn. Forsikre deg om at det er plass til alt babyutstyret på hotellrommet, og at hotellet har .

Legg storbyferien med familien til en av disse storbyene. En storbyferie er en opplevelse for små og store. Spesielt barn er begeistret når familien bestemmer seg for en tur til London, Oslo eller København. En storby er full av opplevelser barn vil like og er en veldig takknemlig destinasjon.


Man forbinder sjelden storbyferier med barn, men det kan være utrolig hyggelig både for små og store. Her får du tips til din storbyferie med barn. Noen ganger kan det kanskje føles litt håpløst å skulle ta med seg små barn på storbyferie, men det behøver det absolutt ikke å være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg