onsdag 7. september 2016

Ditt gavekort

Vårt gavekortet kan brukes i over 50butikker, på nesten 1kjøpesentre og over hoteller i hele Norge. Gjør gavekortet personlig ved å bruke egne bilder. Et gavekort er gaven som passer for alle.

I kundeservice på Sartor Storsenter kan du kjøpe dittgavekort. Gavekortet kan brukes i de fleste butikkene. Ditt gavekort kan benyttes i alle butikkene, bortsett fra Vinmonopolet. Det kan brukes så mange ganger og på så mange steder man ønsker blant de mer enn 3brukerstedene i Bergen sentrum .

Har du et gavekort og vil sjekke saldoen? Gavekort er en populær gave både å gi og få!

På Kvadrat kan du benytte gavekortet i over . Sørlandssenterets butikker, med unntak av Vinmonopolet, Urban Art Tattoo, VR Galaxy og . På AMFI Surnadal får du kjøpt dittgavekort. Gavekortet kan brukes på 1kjøpesenter og hoteller i Norge. Sliter du med julegaven til den som har alt? Dette er den offisielle Facebooksiden til dittgavekort.


Visste du at du nå kan sjekke saldoen på ditt sentergavekort online? Du kan så klart også sjekke saldoen i vår . Her kan du sjekke saldo på ditt gavekort. Tast inn alle sifre på gavekortet uten mellomrom. Amfi og Thon kjøpesentre og over hoteller i Norge.


Dette er den offisielle instagramprofilen til dittgavekort. Amfi og Thon sine senter i Norge, samt Thon Hotels. Gavekort får du i en av våre butikker og på nett. Alle Sport butikker har elektroniske gavekort.


Du kan sjekke beløpet på ditt gavekort her. Sammenlign tilbud på Ditt gavekort i kategorien Gavekort fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg