onsdag 14. september 2016

Smoothie banan

Lag smoothie med yoghurt og banan som basis og varier med ulike frukt og bær etter smak og behag. En frisk og utrolig god smoothie med blåbær og banan og som strutter av sunnhet. Tilsetter du en spiseskje frokostblanding, så får du i deg ekstra fiber også. En smoothie som passer utmerket både før og etter trening. Banan gir deg karbohydrater som gir rask energi til kroppen.


En deilig og forfriskende smoothie med revet eple, banan og tilsmakt med saft fra lime. Om du ønsker, kan du lage isbitene av eplejuice.

Del bananen i biter og ha oppi blenderen sammen med friske eller fryste jordbær og appelsinjuice. Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Banan gjør smoothien fyldig og søt,og solbær bidrar med en frisk smak.


VI gir deg tips til den perfekte smoothie og en rekke oppskrifter. En godt moden banan gir mye søtsmak og dermed slipper du å tilsette . Når du skal drømme deg bort til barndommens blåbærturer lager du denne forfriskende smoothien med blåbær og banan. Bruk godt moden frukt, det gir mer smak og bedre konsistens.


Smoothien har et beskjedent fiberinnhold og kan derfor drikkes tett opptil trening, uten at man trenger å frykte problemer med magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg