onsdag 7. september 2016

Utflod graviditet

Og når man så er gravi så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Det er økt utflod fra skjeden under graviditet, noe som i de fleste tilfeller skyldes de hormonelle endringene. Unntaksvis skyldes utfloden tilstander som krever .

Det er mye rart som skjer med kroppen når du blir gravi og ikke alt oppleves. Vær på vakt dersom utfloden begynner å lukte dårlig, klør eller . Det er vanlig å ha økt utflod i svangerskapet. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere .

Er ikke vant til å ha mye utflod serdu, men man kjenner vel ekstra godt etter også nå når muligheten for å være gravid . Gravid og mye utflod og rar lukt fra underlivet. Titter innom fra bli gravid:Hvordan var utfloden deres tidlig i sv. Plager i svangerskapet - Gravidhelse - Klikk. Foreldre › Gravid › Gravidhelse › Plagene vi ikke snakker omBufret22.


Under graviditeten endrer dessuten surhetsgraden i skjeden seg. Det blir mindre surt, noe som gir økt risiko for . Man er mer utsatt for sopp i underlivet ved graviditet, så hvis det klør i tillegg til økt utflo kan det være sopp. Noen som har peilig på utflod ved graviditet?

Melkeaktig utflod er vanlig under graviditet ihvertfall, hvor tidlig det kommer. Har hatt litt stikking, noen dager med MYE hvit utflod og de siste . Hadde dere endret utflod tidlig i svangerskapet? Har bare hatt dette en gang før i tiden før ikm, og da var jeg gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg