onsdag 7. september 2016

Hvorfor får man sopp i underlivet

Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig. Soppinfeksjoner er lite smittsomme, men vi ser av og til at candida. En soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig, men du gjør lurt i å gå til.

Det er svært vanlig at gravide kvinner får soppinfeksjon, men også hos . Leger tenker vanligvis ikke på sopp i underlivet som en seksuelt overførbar infeksjon, men noen menn kan få utslett på penis etter sex med en kvinne som har . Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet. Underliv, kløe, utflosopp, illeluktende underliv, bakteriell vaginose.

Etter antibiotikakurer kan man få ubalanse i underlivet, og det kan være . Soppinfeksjon i underlivet er veldig vanlig. De aller fleste kvinner vil oppleve å få underlivssopp , men likevel lider vi oss gjennom det i stillhet. SOPPINFEKSJON: Genital soppinfeksjon er ikke en smittsom sykdom, men friske menn kan få kortvarig utslett på penis dersom den kvinnelige . Sopp finnes naturlig i underlivet, men hvis bakteriefloraen endrer seg, reduseres surhetsgraden. Hvorfor får man soppinfeksjon i underlivet?


Hyppigheten øker etter graviditetens varighet. Soppinfeksjon i underlivet er plagsomt - men veldig vanlig. Du får kjøpt både stikkpiller og krem reseptfritt på apoteket, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg