torsdag 29. september 2016

Utslett på hendene

Vi finner mange av de samme sykdommer i hendene som ellers på huden. Men noen hudsykdommer finnes bare i hender eller bare i . Informasjon om rsak, utredning og behandling av utslett p hendene.

Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Pustulosis palmoplantaris: Gir kronisk utslett og kløe i hendene. Var til Legen i januar me noe utslett på oversiden av hendene. Det kan beskrives som små områder som er hvite (Kansje litt røde rundt) .

Symptomene kan være alt fra et lett, kløende utslett til sterk kløe, hevelse og. Ved hårvask er det viktig å beskytte hendene mot sjampo og balsam, og det kan . De siste ukene har jeg begynt å klø mer og mer sånn at det både er sjenerende om dagen og at jeg ikke får sove om . Skabb er et hudutslett som skyldes midden sarcoptes scabiei. Jeg har alltid utslett inne i håndflaten, av og til oppover fingrenes.


Jeg har det i begge hendene, men vesentlig mer i venstre hånd enn i høyre . Eruption ordet selv, er faktisk ikke referere til en bestemt sykdom eller lidelse eventuelle spesifikasjoner. Enhver endring i farge eller struktur på huden kjent . Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter.

ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er. Dersom eksemet væsker, oppstår i hendene eller ikke viser tegn til . Jeg hadde det for tre år siden også, og da sa en legevaktlege at dette var en type utslett som blant annet voldtektsofre ofte får inni hender og på . I to veker no har eg hatt utslett på hendene. Ungen min har fått rødt utslett på begge hendene. Fra langfingeren og på skrå ned til tommelen er det rødt. Rundt munnen får den rammede rødt utslett og ømme, væskefylte blemmer.


Blemmene har lett for å sprekke og gir da små sår i huden. Atopisk eksem er et rødt, nuppete og kløende utslett, og det er flest barn som får det (ca. ), men mange. Alminnelige vorter kommer vanligst på hendene.


Diagnostisering ring utslett eller ringorm er ikke vanskelig. Infeksjonen blir det navnet fra runde ringer av rødhet som vises på forskjellige deler av kroppen. Hudutslett som forårsakes av sopp kan se svært forskjellig ut. Det kan være kløende, tørr, flassende hud mellom tærne, eksem på hendene, væskende røde . Utslettet på hender og føtter - en reaksjon på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg