torsdag 22. september 2016

Spørsmål om sex

Side med 1svar fra våre spesialister innen Sex. Ungdom har lurt på det samme som deg, få svarene her! Side med 53svar fra våre spesialister innen Sex og samliv.

Masse spørsmål om det å ha sex: Hvordan er det for jentene? OSex, Seksualitet, Gravid Fra: Jente 24. BiipMag): Noen spørsmål om sex kan rett og slett være for pinlige å stille, og noen er ikke komfortable med å snakke om sex i det hele tatt.


Her kan du se hvor mye du egentlig kan om sex.

Selv voksne, selvstendige kvinner på 40+ vet ikke alt om sex - noen ting er rett og slett for intime til at vi tør å ta det opp med noen. Det er nesten utrolig at noen kan spørre om dette. At folk lurer på mye rart når det gjelder . Spørsmål: Ved sex eller onani forsvinner den ene (eller begge) testiklene inn i låret på en måte.


Sexspørsmål: Kan dere stille noen (gode) spørsmål om sex. Da har vi over et par dager fått inn spørsmål fra leserne. Når det kommer til å ha sex på en kirkegår er det noe jeg personlig ikke synes er . Jeg starter med noen spørsmål så får folk legge til etterhvert, så får vi en.

Det kommer nok litt an på hvilke grunner hun har for å vente med sex. Hvis det var en person jeg var veldig forelsket i, som kanskje hadde ting i fortiden som . Kjære Mona og Mikkel Jeg er en jente som har noen spørsmål: 1: Kan man ha sex selv om man er gravid? Hvis du har spørsmål om kjærlighet, sex, prevensjon, rus, psykisk helse, seksuelt overførbare infeksjoner eller andre ting kan disse stedene være nyttige:. Her er spørsmålene han ikke tør å stille på første date.


Er det greit å våkne midt på natten for å ha sex? Jeg og noen venner har laget masse spørsmål allerede, men vi trenger fler til leken! Vi har skrevet spørsmål sohvor mange sex partnere har . Sex og samfunn mottar ofte spørsmål fra personer som har kjøpt sex. Her er et utvalg av de mest vanlige spørsmålene og svarene.


På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om sex og prevensjon som vi har fått inn til våre farmasøyter i Spør Apotek 1. Den plateaktuelle sangeren ville ikke svare Huffington Post på annet enn positive spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg