mandag 26. september 2016

Øreverk hos voksne

Vondt i øret hos små barn er svært ofte ørebetennelse; Sannsynligheten for at det. Ved nattlig øreverk uten at barnet er påfallende sykt, er det som regel unødvendig. Barn er mer utsatt for ørebetennelse enn voksne. Der Man ser aller oftest ørebetennelse hos barn i alderen – måneder. Tilstanden opptrer sjeldnere hos større barn og voksne.


Enkelte barn er mer utsatt enn andre, og ørebetennelse forekommer oftere hos barn med foreldre eller . Jeg har veldig vondt i det ene øret, føles som en stor dott som presser på.

Noen som har erfaring med ørebetennelse i voksen alder. Noen med litt peiling på ørebetennelse hos voksne her. Sekretorisk mellomørebetennelse er vanligst hos barn, men rammer også ungdom og iblant voksne.


Den viktigste årsaken til øreverk hos voksne er ørebetennelse. Det en indikasjon på at krisen trenger din . Den er stort sett ufarlig og det er kun et mindretall som har behov for behandling med antibiotika. Eustachian rør er kortere og smalere enn en voksne. Hvis ikke adressert, kan de føre til flere infeksjoner eller . I tillegg til en øreverk, det er andre symptomer voksne føler når de har en indre øret .

Til tross for det faktum at ørebetennelse hos barn forhindrer mer enn hos voksne, er det viktig for voksne å vite at det også kan forekomme i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg