fredag 23. september 2016

Sjansen for å bli gravid

Det er mulig å bli gravid etter å ha hatt ubeskyttet sex i første fruktbare fase, men det. Noen vil bli skuffet over å ikke få det til med en gang, men det er helt normalt å ikke bli gravid i første prøveperiode. Faktisk er sjansen for å bli gravid bare ca 20 .

Det enkle er ofte det beste også når det kommer til unnfangelse. Har du hyppig ubeskyttet sex, så øker også sjansene for å lykkes. Det er størst sjanse for å bli gravid i perioden man er fruktbar, som kan vare opp til seks dager hver måned. Kommer også an på alder til kvinnen og mannen. Vi har ikke sjanse til å bli gravid hver periode alle sammen uansett alder.


Sjansen for å bli gravid - bruker kondom bare halve. Sjansen for å bli gravid - Graviditet, spedbarn og. BufretLignendeBare en av fire lykkes i å bli gravide den første måneden de prøver. Det må da være basert på alle kvinner i verden, og ikke kvinner som ikke har noe problem med å bli gravid . Vil tippe at om man uten prevansjon har en ca 30- sjangse for å bli gravid pr mn så har man når man hopper av i svingen en ca 10- . Mange tror de har skjønt det, men har sex når de ikke kan bli gravide i det hele tatt. Her er rådene som øker sjansen for å bli gravid.


For å bli gravid er det mange ting som skal klaffe.

Vi håper våre tips kan øke sjansen for å bli gravid. Samtidig er det viktig å huske at det er hjelp å få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg