mandag 19. september 2016

Hoste barn

Hoste er et vanlig symptom på flere luftveisinfeksjoner. Her får du råd om hva du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt og når du bør søke lege. Hoste hos barn kan skyldes blant annet bronkitt, forkjølelse eller astma.


Tørrhoste er kanskje den formen for hoste man bør være mest på vakt for, da det kan være et symptom på . Går barnet rundt med en irriterende hoste? Ifølge lege Hanne May Hetland er det helt normalt at barn hoster i seks til åtte uker etter en virusinfeksjon. Lær om de vanligste typene hoste barnet kan ha.

Les her om de ulike årsakene til hoste hos barn. Den aller vanligste årsaken er en form for infeksjon. For foreldre kan det være fortvilende å høre at barnet ditt er plaget av kraftig hoste. Hoste blant barn er imidlertid svært vanlig, og er heldigvis . Det er imidlertid viktig å merke seg at forkjølelseshoste skal gå over igjen ganske fort.


Barnet bør være friskt og uten hoste eller i hvertfall tydelig . Hoste er svært vanlig hos barn, men det er ikke vanlig hos spedbarn. Hoste er oftest ufarlig og skal ikke behandles. Tørr irritasjonshoste som forverres i varme rom og om natten, gjerne under eller etter en forkjølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg