torsdag 5. mars 2015

Klamydia tegn

Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon som kan smitte til skjede, penis (urinrør) og endetarmsåpning. KLAMYDIA: Det er bare en test som kan avsløre om du er smittet av klamydia. De fleste har ingen symptomer som viser tegn på smitte.

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen, og de fleste som er. I denne artikkelen vil du finne tegn som kan tyde på at DU er forelsket! Menn bør bli undersøkt hvis de får utflod fra urinrøret, sviende vannlating eller tegn på infeksjon i bitestiklene.


Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge.

Infeksjonen skyldes bakterien Chlamydia Trachomatis og sykdommen er . Klamydia er en vanlig seksuelt overførbar sykdom som skyldes bakterier. Tegn på alvorlig klamydiainfeksjon hos gutter og jenter: Smerter . Selv om det kan være vanskelig å oppdage, er det noen tegn på klamydia som. Menn kan også utvikle klamydia, og i noen tilfeller infeksjonen kan påvirke . Klamydia gir ofte svake eller ingen symptomer hos både menn og kvinner.


Hvis infeksjonen gir symptomer vil de vise . Klamydia, herpes, kjønnsvorter og gonoré er de vanligste. Klamydia er en infeksjon i underlivet forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis.

Infeksjonen gir ingen symptomer i 60- av tilfellene både hos kvinner og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg