onsdag 25. mars 2015

Ullpledd baby

Babypledd: x 1cm; Minipledd: 1x 1cm. Lillelam Pledd Basic, Cerise, Babyteppe i deilig merinoull fra Lillelam .

Strikket baby-pledd i 1 Merinoull, Superwash. Janus babypledd er laget av den fineste kløfrie merinoull og holder de aller minste varme både i vogn og til å leke på. Kan godt være blandet med noe annet deilig som ikke er syntetisk og så behøver det ikke . Vis fullstørrelse WE babypledd ull dobbelt 80x65cm 1stk.

Deilig og varmt pledd i to lag ull til de minste. Babypleddet er laget i to lag med ull for bedre varme for . Kun ubehandlet ull har alle ullens egenskaper i behold. Derfor gir den ullen et helt eget velvære for små og store. I tillegg gir ubehandlet ull trygge plagg i bruk . ColorWool - den beste ulla til de fineste barna.


Her finner du ullklær på salg til baby fra merker som Joha, Janus, HustClaire, Disana og Cosilana. Hjertetroll ullpledd til baby fra Troll i 1 merino ull. Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, hud og hårprodukter og mye mer.

Lillelam Ullpledd til Baby Lyseblå Stort og mykt ullpledd som er laget i 1 merinoull fra Lillelam Ullpleddet er lyseblått med et dekorativt strikkemønster . Off-white ullteppe i 1 merinoull fra Bugaboo er myk og behagelig året rundt. Ullen har en naturlig pusteevne som regulerer temperaturen og skaper et deilig . Grønt Klassisk Klippan teppe i 1 økologisk lammeull med skogens dyr. Flere fine babytepper og ulltepper på sprell.


Pled skjerf og sjal i merino, alpakka eller norsk ull. Her strikket oldemora ullpledd i baby-ull :) jeg har noen store pledd som jeg legger dobbelt over lille, men ikke så store som det du har link til . Et mykt og behagelig babyteppe produsert i fineste ull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg