tirsdag 24. mars 2015

Små blemmer på tungen

After rammer opptil av befolkningen fra tid til annen. Nycodent Aloclair Gel mlHele familien har fått utslett på tunga. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende12.

Jeg har prøvd å søke på nettet, men blir ikke noe klokere. Veldig sårt på tunga der de små blemmene er. VONDT: Såkalt munnskold eller after er bittesmå hvite blemmer som.


Har fått små hvite (ca mm) blemmer på tungespissen.

Slike små hvite som man så vidt ser men som er utrolig plagsomme. Blemme på tunga er vondt både når man skal spise og snakke. Hva er det som gjør at man får blemmer på tungen sånne små hvite eller rødeprikker. Har vært veldig plaget med det en stund og det er veldig irriterende for det . Blemmene dukker ofte opp i hodet, ansikt, overkropp og den delen av armer.


Kikhoste er en alvorlig barnesykdom dersom den rammer små barn . Det er når en mottar slike passive aggressive angrep fra små unger . Kikhoste er en alvorlig barnesykdom dersom den rammer små barn under 1 . Siden fredag har jeg harr blemmer på tunga og det blir sårere og sårere.

Hvis det virkelig er blemmer på tungen, altså små væskefylte . Sykdommen begynner ofte med høy feber og smerter i munnen. Etter hvert kommer det små blemmer på lepper, tunge og tannkjøtt. After er gulhvite blemmer eller sår som oppstår i munnen. De kan være lokalisert på tungen, i ganen, i munngulvet, på innsiden av kinnene. HSV) er en virusinfeksjon i hud og på slimhinner som arter seg som små blærer på rød bakgrunn.


Deretter kommer det utslett i form av små prikker, vanligvis først på magen. Barnet får små blemmer inne i munnen, på leppene eller på tungen. Siste tida har jeg fått blemmer på tunga.


Ingen vet hva som forårsaker disse små, smertefulle blemmene man får på. After oppstår på tungen, i kinnet og til og med på tannkjøttet, og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg