tirsdag 31. mars 2015

Solbrent hud

Ble du så glad da påskesolen titten frem, at du glemte å smøre deg? Fortvil ikke – her er ekspertens beste tips til deg som er solbrent. Hvis huden får mer sol enn den tåler blir den rød og smertefull, og i mer alvorlige tilfeller dannes det i tillegg blemmer.

SOLHATT: Husk alltid å bruke en solhatt for å beskytte både hodebunnen og huden. Skulle du likevel bli solbrent kan du alltid bruke tipsene . Har huden din hatt litt for mange timer i solen i . Det aller viktigste er å gi huden mest mulig fuktighet og ellers la den være i fred de neste dagene.

Solforbrenning er den vanligste akutte effekten av UV-stråling på hvit hud. Rødhet, hevelse og smerter er tegn på solbrenthet og oppstår fordi huden har fått mer sol enn den tåler. Vi har samlet noen gode råd og tips om hva du kan . Men hvilken risiko utgjør egentlig solforbrenning for å utvikle føflekkreft? SÅRT: Solbrent hud er både plagsomt og risikofylt.


Når man har blitt solbrent bør man holde seg unna sola i noen dager. De aller fleste vet hvor sårt og vondt solbrenthet kan være, men hva skjer egentlig med huden? Blir du brent av solen, er det hudens ytterste lag som har blitt . Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken.

Aloe vera har tradisjonelt vært brukt for å lindre små sår, lette brannskader og solbrent hud. Det tilfører fuktighet og mykgjør, samt virker . Mil pleiende, fuktgivende og lindrende krem til tørr, ømfintlig eller irritert hud. KIMOVI Cream virker mykgjørende og trekker godt inn i huden og tilfører fukt.


Har den siste tidens sol gjort at huden din er brent? Farmasøyten gir deg tipsene til hvordan du bør behandle solbrentheten. Vi har alle hatt dager når vi har hatt litt for mange piña coladas og falt i søvn på en solstol ved bassenget.


Og så våknet opp mareritt-aktig solbrent fra topp til tå. Har du vært på stranden en hel dag og skal rett på fest? Det er ikke alltid at solingen går som planlagt, og da er det greit å ha en backup-plan! Solbrenthet er en betennelsesreaksjon i huden som følge av.


Guldbakke forklarer at lys hud naturlig nok tåler mindre sollys enn mørkere hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg