torsdag 5. mars 2015

Vitamin a krem

Vitamin A syre øker produksjonen av nye celler og avstøtning av gamle. Medisinsk forskning viser at det kun er vitamin-A syre som kan reparere solskadet hud . Ifølge reklamene kan en krem tilføre fuktighet, øke elastisiteten,.

Omdannes i huden til vitamin A-syre som fungerer som et hormon som . Vitamin A krem, 1ml tube - Beauté Pacifique - Alltid lave priser. Vitamin krem, 50ml krukke - Beauté Pacifique - Alltid lave priser på. A vitaminkrem - Velvære, hudpleie og kosmetikk - Kvinneguiden Forum,rh:forum.

Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Vitamin A er en gruppe fettløselige retinoider som er viktig for synet, huden, slimhinner, fosterutvikling, vekst og immunsystemet. Retinol er en form av A-vitamin, men det skilles mellom.


Men vi vet at vitamin A-syre har effekt, mens vitamin A ikke har det. Om vitamin A-krem klarer å trenge gjennom huden og omgjøres til vitamin . Tenker da på for å forbedre arr etter kviser, små rynker osv. BufretLignendeDen kjemiske strukturen til A-vitamin (retinol) ble først beskrevet i 1930. Først i 19begynte man å bruke A-vitamin syre (tretinoin, all-trans-retinoic acid) .

Ha et godt liv og en tube A-vitamin syre. Apropos - kremen heter ABERELA' - et tynt lag hver kveld gjør underverker over tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg