tirsdag 24. mars 2015

Stygg hud

De fleste tenåringer får problemer med uren hud eller kviser i løpet av puberteten. For noen forverrer problemene seg og man utvikler en mer alvorlig form for . Puberteten er ofte begynnelsen på utfordringer med kviser og uren hud som kan gi selvtilliten en knekk.

Men huden kan bli bedre ved hjelp av gode pleierutiner . Visste du at fire av fem ungdommer har en eller annen grad av kviser eller uren hud? Ung hud er ofte fet og har godt av en god rens og fuktighetskrem til ansikt . Det er nesten garantert at du gjør en av disse tingene - og at det gir kviser!

Sliter du med uren hu og lurer på hvordan du kan bli kvitt problemet? Vi har snakket med både hudpleier og lege, og . Behandler du for eksempel en tørr hud med produkter som er beregnet på fet eller uren hu vil huden bli enda tørrere, dehydrert og mer . Jeg har alltid hatt litt kviser og uren hud og har prøvet det meste uten hell. Men for en liten stund siden fortalte tanten min meg om.


SIDE2): Det er ikke bare ungdommer som sliter med uren hud. Faktisk er det slik at omtrent hver tiende voksen lider av akne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg