torsdag 19. mars 2015

Store kondomer

Her finner du et bredt utvalg ekstra store kondomer (XL, XXL). Bli inspirert av vårt store utvalg, og velg det kondomet som passer best for deg og dine behov. Et revolusjonerende kondom laget av sensoprene, noe som gjør det utrolig tynt og mykt, for en mer naturlig følelse.

VALGETS KVALER: Med så mange ulike kondomer å velge i er det ikke alltid så lett. Her er to av de mest solgte kondomene i store størrelser. Til tross for at kondomer lages av lateks, ett veldig tøyelig materiale, oppleves feil kondomstørrelse akkurat som når skoene er for små (eller for store).


Noe som ikke bare kan sabotere sexen – for både ham og henne.

Det øker også faren for at kondomet går i . Store kondomer - posted in Seksualitet: Prøvde et par store kondomer fra gratiskondomer. Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg. Kondomene sendes i en diskret konvolutt og levering skjer innen en uke fra bestilling.


DickCockburn: Er det noen nettsteder eller butikker (i Norge helst, som kan sende pr post) som selger ekstra store kondomer? Har sett overalt, men de hadde ikke engang store kondomer på kondomeriet. Blir jo sextørke en stund nå hvis vi ikke får tak i det, så har dere . BufretLignendeHermed vårt online utvalg av store kondomer og ekstra store kondomer fra flere produsenter som Durex, EXS, Protex, Secura, Worldsbest, Trojan, My Size mf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg