onsdag 25. mars 2015

Magesyke råd

Les ernæringsfysiologens råd til deg som har akutt diaré: Prøv dette: Spis flere og mindre måltider; Drikk mye (2-liter her dag), men ikke bare . GODE RÅD ER DYRE: Det er få ting som er verre enn oppkast og diaré. Det er i hvert fall slik det føles når du først henger over toalettskåla.

Vi har fått innsendt et råd som går på hvordan man skal forebygge eller kurere magevondt. Innsenderen sier at hun har brukt det mange ganger. Diaré kan lett gjøre deg dehydrert; barn, eldre og syke er ekstra utsatte for dehydrering.


Ytterst få er så heldige at de klarer å styre unna alt som kan kalles magetrøbbel ved lengre reiser.

Men med en porsjon folkevett og noen enkle . Dersom utredningen ikke gir holdepunkter for noen slik tilstan kan legen allikevel gi gode rå og eventuelt også medikamenter, i alle fall for . Legevakten vil gi deg gode råd om hva du skal være oppmerksom på. GODE RÅD når barnet ditt har akutt magesyke. Akutt magesyke er plutselig løs og hyppig avføring enten alene eller sammen med kvalme, . Det kan være flere grunner til at man plutselig får løs mage.


Diaré defineres som mer enn 4-voluminøse og vanntynne avføringer daglig. Har man diaré følger ofte symptomer som kvalme, oppkast, redusert matlyst og . Diaré, løs mage, hard mage og forstoppelse har mange årsaker. Symptomer på diaré; Behandling av diaré; Råd mot diaré; Hva vil skje videre?


Diaré kan ramme alle, og fører til ubehag og forstyrrer hverdagen. Det finnes to typer diaré: akutt og kronisk. Vi kallar det diaré når avføringa raskt vert uvanleg tyntflytande, ofte vasstynn, . Mange følger dette rådet når uhellet er ute, for eksempel når man er på ferie.


Diaré er svært vanlig i forbindelse med mage-tarm-infeksjoner. Det skal likevelnbsp;tas alvorlig fordi barnet kan miste mye væske på kort tid. Håper noen har gode råd å dele med meg, det hadde vært fint. Har et kjempegodt råd angående diareen til din lille gutt.


I 20gikk The National Institute for Health and Clinical Excellence (NICE) ut med råd om å ikke servere cola til mennesker med magesyke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg