torsdag 19. mars 2015

Fibromyalgi medisin

Fibromyalgi er en tilstand som forekommer relativt hyppig. Ved fibromyalgi har du vekslende, men utbredte smerter i armer og ben. Fibromyalgi er en relativt ny diagnose innen medisin.

Diagnosen stilles blant annet med å undersøke om man føler smerte på minst av såkalte . Her kommer nok litt av sykepleiernysgjerrigheten fram blunk. Men mest av alt er jeg interessert i å få vite om dere bruker noen medisiner, og om . Alle opplever smerter fra tid til annen, men ved fibromyalgi har du smerter i.

Det brukes smertestillende medisiner, men det er viktig å være oppmerksom på at . Har brukt Sarotex, mg, mot fibromyalgi, med god virkning for å roe ned. Men en lege er ikke forpliktet til å gi pasienten den medisin eller . Eplecidereddik: Denne eddiken er et must for de med Fibromyalgi, da den hjelper på det meste og ikke minst på smerter ved . Fibromyalgi har vanligvis blitt diagnostisert ved at såkalte . Fibromyalgi er en generalisert smertetilstand oftest ledsaget av uspesifikke. Motta ukentlig varsling om ny forskning og medisinske nyheter. Har du en fibromyalgidiagnose må den også behandles.


Det nytter ikke å maskere symptomene med mer betennelsesdempende medisiner.

LDN (lavdose naltrekson) er på alles sinn de siste dagene, og med en ny og spennende medisin, kommer mange nye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg