tirsdag 31. mars 2015

Tørr hud i underlivet

Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt. At man er tørr og sår i skjeden er en vanlig tilstand som kvinner i alle . Jeg har i lengre tid hatt ekstrem kløe i underlivet, det vil si i huden og ikke.

Psoriasis får man ofte i form av veldig tørr, flassende hud på albuer, . Tørr hud som flasser av, og det sprekker og blir sårt. Jeg har psoriasis i hodebunnen, har jeg også fått det i underlivet? En del kvinner sliter med tørre slimhinner og irritert hud nedentil.

For mye såpe og vann kan tørke ut underlivet – bruk derfor mild og skånsom såpe. Det hjelper med hydrokortison-salve, den har jeg brukt i mnd. Det hjelper også litt å holde seg ren og tørr. Tørre slimhinner i og rundt skjeden kan forekomme hos kvinner i alle aldre, men er mest. Murring i magen, vonde tak i korsryggen og smerter i underlivet?


I tillegg bør undertøy ikke bli vasket med tøymykner, og underlivet kan. Var hos gynekolog og fikk vite at det var pga tørr hud i underlivet! Det er andre gangen på kort tid at dette skjer. Det klør veldig nedentil, men kun på de ytre kjønnsleppene.


Når skjeden ikke er tilstrekkelig fuktig og smurt, kan den føles tørr og irritert. Denne tilstanden, tørrhet i skjeden, kan medføre at daglige aktiviteter blir .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg