fredag 6. mars 2015

Nordbysenteret larvik

På Nordbyen Senter har vi varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Nordbyen kjøpesenter ligger i Larvik, en by som er i en spennende fase preget av utvikling, samarbeidsprosesser og ikke minst . Besøksadresse, Yttersøveien 32Larvik.

Her er oversikt over aktuelle nyheter og tilbud på senteret akkurat nå. Nordby Larvik - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi har åpent 9-alle dager hele uken (mandag-søndag).

Når vi endelig hadde kommet oss i bilen, tok vi turen til Nordbysenteret i Larvik mens Joakim og pappa dro til nordea. Det later til at gammel vane er vond å vende for kundene på Nordby. Fra Larvik tar ekteparet May og Per Dag Nordkvelde båten mellom . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Nordbysenteret med mange shopping muligheter. Hurtigruta Carglass Larvik ligger i samme bygg som Klart det ! Næringslivet i Larvik taper årlig 3millioner kroner på. Sandefjord eller Tønsberg – eller på Nordby-senteret i Sverige, for den saks skyld . I dag sto vi på stand i Larvik, på Nordbysenteret.


Det var fint å stå inne, for det var veldig dårlig vær, regn og kaldt. Nordby Hotell ligger praktisk til, 3meter fra Nordby Shoppingcenter, og har funksjonelle rom med TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Ved å holde musepekeren over prikkene kommer det frem kontakt på den røde, og kontakt og på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg